Το Πολυιατρείο Καλαμαριάς Iatropolis επίλεξε το Vision Medical

Τη λύση MediCal της Vision Computer Applications επέλεξε το Πολυιατρείο Ιατρόπολις (στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης) για την ολοκληρωμένη μηχανογραφική υποστήριξη και τον έλεγχο του πλήθους των καθημερινών επισκέψεων των ασθενών του.

Συνδυάζοντας την λειτουργικότητα του λογισμικού MediCal και την βαθιά τεχνογνωσία της Vision Computer Applications στον ιατρικό κλάδο, η λύση ανταποκρίνεται πλήρως στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του ιατρικού κέντρου, που ετείνονται στην πραγματοποίηση καθημερινών επισκέψεων, από ασθενείς σε διαφορετικά τμήμα και ειδικότητες ιατρών.

Η ολοκληρωμένη διαχείριση των ραντεβού και των επισκέψεων από το Vision MediCal, από δύο διαφορετικές γραμματείες, που η κάθε μία διαχειρίζεται διαφορετικά τμήματα του πολυιατρείου, μειώνει δραστικά το κόστος και το χρόνο του προσωπικού, απαλλάσσοντας το πολυιατρείο από πρόσθετες επενδύσεις.

Πολυιατρείο Ιατρόπολις

Το 2014 μια ομάδα ιατρών διαφορετικών ειδικοτήτων, οραματίστηκε και πραγματοποίησε την ιδέα του ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Σκοπός της δημιουργίας και λειτουργίας του Ιδιωτικού Πολυιατρείου ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ, από την ίδρυσή του έως και σήμερα,  είναι η παροχή ολοκληρωμένων και ποιοτικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, με σεβασμό στις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων αλλά και η συμβολή στην προώθηση της πρόληψης και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας.

Το ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ είναι μία ολοκληρωμένη μονάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, στελεχωμένη με υψηλής κατάρτισης επιστημονικό προσωπικό και εξοπλισμένη με ιατρικά μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας. Διαθέτει ιατρούς των περισσοτέρων ειδικοτήτων ενώ οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του είναι εύκολα προσβάσιμες από όλες τις περιοχές της πόλης. Το ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ  μπορεί να καλύψει με ολοκληρωμένες λύσεις, τις ανάγκες υγείας κάθε οικογένειας, κάθε ασφαλισμένου ή ανασφάλιστου, οποιασδήποτε ηλικίας, σε όλες σχεδόν τις ειδικότητες ιατρών.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της σύγχρονης ολιστικής προσέγγισης της Υγείας (Π.Ο.Υ.) και της καινοτομίας στο χώρο των υπηρεσιών υγείας,το ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ είναι το μοναδικό Πολυιατρείο της Θεσσαλονίκης, στο οποίο λειτουργούν οργανωμένα Διαιτολογικό- Διατροφολογικό τμήμα καθώς και Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης.

Το ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ συνεχώς αναπτύσσεται και εκσυγχρονίζει τις υπηρεσίες του προς τους πολίτες, παρακολουθώντας και καταφράφοντας τις σύγχρονες ανάγκες στον τομέα της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και προτείνοντας ολιστικές, αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις φροντίδας, πρόληψης και ιατρικής.

Επισκεφτείτε εδώ την ιστοσελίδα του πολυιατρείου