Η Εταιρεία

Μιλήστε μαζί μας

Η Vision Computer Applications, ακολουθώντας μία σύγχρονη οργανωτική δομή, από την ίδρυσή της το 1992 μέχρι και σήμερα, κατάφερε να υλοποιήσει επιτυχώς τον πρωταρχικό της στόχο, την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών της, προσφέροντας ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις βασισμένες σε τεχνολογίες αιχμής.

Η ευέλικτη οργάνωση της, η τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία της εταιρίας αποτελεί για την σύγχρονη ελληνική επιχείρηση & Οργανισμό τον ιδανικό τεχνολογικό συνεργάτη που μπορεί να καλύψει αξιόπιστα και ολοκληρωμένα τις ανάγκες της.

Τα στελέχη της Vision προέρχονται από το χώρο της επιστήμης της πληροφορικής με απόλυτη εξειδίκευση και μακροχρόνια εμπειρία σε θέματα επιχειρησιακών πληροφοριακών συστημάτων. Έχουν εκπονήσει σημαντικές μελέτες μηχανοργάνωσης σε νοσοκομεία, κλινικές και ιδιωτικά ιατρεία, καθώς και σε Οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις κερδίζοντας άριστες εντυπώσεις από διακεκριμένα στελέχη του εκάστοτε χώρου.

Η Vision Computer Applications, στην τριακονταετή και πλέον παρουσία της στο χώρο της τεχνολογίας, επέδειξε συνέπεια, αξιοπιστία, ειλικρίνεια, οργάνωση, πρωτοπορία στη σκέψη και την πράξη. Τα ποιοτικά αυτά στοιχεία που καλλιέργησε, καθ’ όλη τη διάρκεια της επιτυχούς διαδρομής της, της επέτρεψαν να αναπτύξει γρήγορα και αποδοτικά τις δραστηριότητές της, έτσι ώστε να συμμετέχει στις εξελίξεις προδιαγράφοντας το μέλλον.

Κυριότερες Δραστηριότητες

Η Vision Computer Applications, στην δεκαπενταετή και πλέον παρουσία της στο χώρο της τεχνολογίας, επέδειξε συνέπεια, αξιοπιστία, ειλικρίνεια, οργάνωση, πρωτοπορία στη σκέψη και την πράξη.

Κάθε λύση που προσφέρουμε είναι ότι πιο εξελιγμένο έχει να επιδείξει η σύγχρονη τεχνολογία της πληροφορικής

Περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ

Η Vision Computer Applications, στην εικοσαετή και πλέον παρουσία της στο χώρο της τεχνολογίας, επέδειξε συνέπεια, αξιοπιστία, ειλικρίνεια, οργάνωση, πρωτοπορία στη σκέψη και την πράξη. Τα ποιοτικά αυτά στοιχεία που καλλιέργησε, καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής της, της επέτρεψαν να αναπτύξει γρήγορα και αποδοτικά τις δραστηριότητές της, να συμμετέχει στις εξελίξεις προδιαγράφοντας το μέλλον. Το όραμα των στελεχών της Vision Computer Applications από την ίδρυση της εταιρείας έως και σήμερα είναι η παροχή άρτιων και ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής που θα αποτελέσουν μοχλό ανάπτυξης για τους πελάτες της εταιρείας.

Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Συγκεκριμένα στο χώρο της υγείας, η εταιρεία έχει λάβει μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις και εκθέσεις του χώρου, αλλά κυρίως σε Ιατρικά Πληροφορικά Συνέδρια όπου παρουσίασε πολλές από τις εφαρμογές της (Ιατρικά Πληροφοριακά Συστήματα), οι οποίες και κέρδισαν άριστες εντυπώσεις και το ενδιαφέρον του ακροατηρίου.

Τα σημαντικότερα από αυτά είναι το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής Πληροφορικής, το 2ο Συνέδριο Αναισθησιολογία και Εντατικής Ιατρικής με συμμετοχή στο Δορυφορικό Σεμινάριο «Πληροφορική και Αναισθησιολογία», η Επιστημονική Ημερίδα «Η Εφαρμογή της Πληροφορικής στη Βελτίωση Παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών», η 2η Διεθνής Έκθεση Ιατρικού Εξοπλισμού και Υπηρεσιών καθώς και η 1η Διεθνής Έκθεση Ιατρικού Εξοπλισμού, Προσωπικής Φροντίδας και Υγιεινής, Προϊόντων και Υπηρεσιών. Έλαβε μέρος σε διαγωνισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοτικού Προγράμματος STRIDE #445 και επιλέχθηκε ανάμεσα σε πολυάριθμες εταιρείες να αναλάβει το έργο μηχανογράφησης του Ακουολογικού Τμήματος Ω.Ρ.Λ Κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, το οποίο ολοκλήρωσε στη συνέχεια με επιτυχία.

Δείτε περισσότερα

Η λέξη Vision (Όραμα) προέρχεται από το λατινικό vide που σημαίνει «να δει!»

“Το θαυμαστικό υπονοεί κάτι πέρα από τη συνηθισμένη θέα. Υπονοεί τη γνώση και την πρόβλεψη. Είναι μια δήλωση της επιθυμητής μελλοντικής κατάστασης…”

Cummings S. Davies J. (1994)