Vision Computer Applications | Εγκεκριμένος Προμηθευτής των προγραμμάτων “Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ” και “Ψηφιακές Συναλλαγές”

Vision Computer Applications | Εγκεκριμένος Προμηθευτής των προγραμμάτων “Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ” και “Ψηφιακές Συναλλαγές”

Η Vision Computer Applications πιστοποιήθηκε επισήμως ως Εγκεκριμένος Προμηθευτής των προγραμμάτων «Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ» και «Ψηφιακές Συναλλαγές», καθώς προσφέρει ένα εύρος ψηφιακών λύσεων και υπηρεσιών που καλύπτουν πλήρως όλες τις κατηγορίες δαπανών που επιδοτούνται με 90%!

ΛΗΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Επικοινωνήστε με τη Vision Computer Applications ώστε να σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία της Ψηφιακής Αναβάθμισης της επιχείρησής σας μέσω του Προγράμματος Ενίσχυσης της Ψηφιακής Αναβάθμισης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων με επιδότηση έως 18.000€.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία της Ψηφιακής Αναβάθμισης της επιχείρησής σας μέσω του Προγράμματος Ενίσχυσης της Ψηφιακής Αναβάθμισης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα digitalsme.gov.gr.

Για την υποβολή της αίτησης χρηματοδότησης για τα Προγράμματα “ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ” και “ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ” μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα beneficiary.digitalsme.gov.gr