Εταιρικό Προφίλ

Η Vision Computer Applications από την ίδρυση της έως και σήμερα σχεδιάζει, υλοποιεί και υποστηρίζει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής και Επικοινωνιών (ICT Solutions) λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα υψηλότερα ποιοτικά κριτήρια της αγοράς. Χαρακτηριστικό αυτής της προσπάθειας, η δυναμική παρουσία της εταιρίας στο τοπίο των ελληνικών επιχειρήσεων πληροφορικής της Βορείου Ελλάδος και ο εντυπωσιακός ρυθμός ανάπτυξής της. Ακολουθώντας μία σύγχρονη οργανωτική δομή, από την ίδρυσή της το 1992 μέχρι και σήμερα, κατάφερε να υλοποιήσει επιτυχώς τον πρωταρχικό της στόχο, την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών της, προσφέροντας ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις βασισμένες σε τεχνολογίες αιχμής.

Η ευέλικτη οργάνωση της, η τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία της εταιρίας αποτελεί για την σύγχρονη ελληνική επιχείρηση & οργανισμό τον ιδανικό τεχνολογικό συνεργάτη που μπορεί να καλύψει αξιόπιστα και ολοκληρωμένα τις ανάγκες της. Τα στελέχη της εταιρείας προέρχονται από το χώρο της επιστήμης της πληροφορικής με απόλυτη εξειδίκευση και μακροχρόνια εμπειρία στην Ιατρική Πληροφορική. Έχουν εκπονήσει σημαντικές μελέτες μηχανοργάνωσης σε νοσοκομεία, κλινικές και ιδιωτικά ιατρεία, καθώς και σε ιδιωτικές επιχειρήσεις κερδίζοντας άριστες εντυπώσεις από διακεκριμένα στελέχη του εκάστοτε χώρου.

Ο Χώρος της Υγείας

Συγκεκριμένα στο χώρο της υγείας, η εταιρεία έχει λάβει μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις και εκθέσεις του χώρου, αλλά κυρίως σε Ιατρικά Πληροφοριακά Συνέδρια όπου παρουσίασε πολλές από τις εφαρμογές της (Ιατρικά Πληροφοριακά Συστήματα), οι οποίες και κέρδισαν άριστες εντυπώσεις και το ενδιαφέρον του ακροατηρίου.

Τα σημαντικότερα από αυτά είναι το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής Πληροφορικής, το 2ο Συνέδριο Αναισθησιολογία και Εντατικής Ιατρικής με συμμετοχή στο Δορυφορικό Σεμινάριο «Πληροφορική και Αναισθησιολογία», η Επιστημονική Ημερίδα «Η Εφαρμογή της Πληροφορικής στη Βελτίωση Παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών», η 2η Διεθνής Έκθεση Ιατρικού Εξοπλισμού και Υπηρεσιών καθώς και η 1η Διεθνής Έκθεση Ιατρικού Εξοπλισμού, Προσωπικής Φροντίδας και Υγιεινής, Προϊόντων και Υπηρεσιών. Έλαβε μέρος σε διαγωνισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοτικού Προγράμματος STRIDE #445 και επιλέχθηκε ανάμεσα σε πολυάριθμες εταιρείες να αναλάβει το έργο μηχανογράφησης του Ακουολογικού Τμήματος Ω.Ρ.Λ Κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, το οποίο ολοκλήρωσε στη συνέχεια με επιτυχία.

Εφαρμογές Λογισμικού

Οι εφαρμογές λογισμικού της Vision Computer Applications είναι πλήρως καθετοποιημένες και απευθύνονται σε κλινικές, διαγνωστικά κέντρα, ιδιωτικά ιατρεία καθώς και οργανισμούς

Vision "Παθολογικό"

Ολοκληρωμένο Ιατρικό Πληροφοριακό Σύστημα Γενικής Ιατρικής. Το Vision © Παθολογικό αποτελεί το πρώτο ελληνικό ιατρικό πληροφοριακό σύστημα (Healthcare Information System) ολοκληρωμένης διαχείρισης ηλεκτρονικού φακέλου ασθενή (Electronic Medical Record).

Vision "Καρδιολογικό"

Το Vision © Καρδιολογικό αποτελλεί μία από τις πρώτες εφαρμογές λογισμικού με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο της ολοκληρωμένης διαχείρισης ενός καρδιοδιαγνωστικού κέντρου ή απλώς ενός καρδιολογικού ιατρείου.

Κάθετες Λύσεις Λογισμικού

Επιπλέον των Ιατρικών Εφαρμογών δημιουργήσαμε νέες εφαρμογές λογισμικού που απευθύνονται σε κάθετες αγορές, με πλήρη συμβατότητα σε συστήματα Microsoft Windows, χρησιμοποιώντας προηγμένα προγραμματιστικά εργαλεία και μία ισχυρή βάση δεδομένων, που καθιερώνει κάθε εφαρμογή σαν ένα σταθερό και σίγουρο λογισμικό, απόλυτα φιλικό προς τον χρήστη.