Ποιο είναι το κόστος αποστολής?

Η Vision Computer Applications, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, συνεργάζεται με δύο εταιρείες ταχυμεταφορών, τη ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ και την ACS Courier. Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται Δωρεάν.

 

Ποιος θα μου παραδώσει την παραγγελία?

Ανάλογα με την επιλογή σας, ο υπάλληλος της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ή ACS Courier, θα παραδώσει την παραγγελία σας.

Τι ισχύει σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων?

Η Vision Computer Applications σας δίνει κάθε δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε λόγω ελαττώματος, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη και επιθυμείτε την αντικατάσταση τους, με άλλα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν το επιθυμείτε. Η επιστροφή των προϊόντων σας δύναται να πραγματοποιηθεί μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημέρες από την αρχική παραλαβή του προϊόντος.

Σε κάθε περίπτωση, τα προς αντικατάσταση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν, χωρίς φθορές και στην αρχική τους συσκευασία, σε άριστη κατάσταση μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.τ.λ.). Πριν από κάθε επιστροφή είναι αναγκαίο να προηγηθεί συνεννόηση με την εταιρεία μας είτε στο τηλέφωνο 2394022964 είτε μέσω e-mail.