Η Vision Computer Applications συνάπτοντας στρατηγικές συνεργασίες με αναπτυσσόμενες εταιρίες λογισμικού στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εξασφάλισε τη δυνατότητα παροχής ολοκληρωμένων λύσεων και άρτιων υπηρεσιών σε πέντε από τους σημαντικότερους τομείς του επιχειρησιακού λογισμικού:

Διαχείριση Επιχειρησιακών Πόρων (ERPs)

Η εταιρία παρέχει σύγχρονες, ποιοτικές και αλλά και αξιόπιστες λύσεις ολοκληρωμένης μηχανογράφησης σε εμπορικές και μεταποιητικές εταιρίες αλλά και σε επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών (εστίασης και φιλοξενίας), οποιουδήποτε κλάδου, μεγέθους ανεξαρτήτως οποιασδήποτε ιδιαιτερότητας.

Η υπηρεσίες και οι λύσεις που παρέχει στους πελάτες της η Vision Computer Applications δεν σταματούν εκεί. Θέλοντας να υποστηρίξουμε αλλά και να εκσυγχρονίσουμε ως επί των πλείστων τις επιχειρήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα, διευρύναμε το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Διακεκριμένοι επαγγελματίες, καταξιωμένοι σύμβουλοι επιχειρήσεων και χαρισματικά στελέχη με όρεξη για δημιουργία και σκληρή δουλειά σας προτείνουν λύσεις βελτίωσης της οργάνωσης της επιχείρησης σας ώστε να μειώσετε το κόστος λειτουργίας της και να αυξήσετε το κέρδος σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων (Web Design, κατασκευή e-Shop)

Η Vision Computer Applications ειδικεύεται στη μελέτη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη φιλοξενία ιστοσελίδων (Web Design, Development & Hosting),  αναπτύσσοντας έργα όπως πλήρως δυναμικές ιστοσελίδες, e-shops, portals, κλπ.

Η μεθοδολογία της εταιρίας στην κατασκευή ιστοσελίδων χαρακτηρίζεται από την απόλυτη πρωτοτυπία, υψηλή αισθητική, ευχρηστία και άριστη λειτουργικότητα.

Η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος περιλαμβάνει εκτός των άλλων: Δυνατότητα παραγγελειοληψίας μέσω του site, τον αυτόματο υπολογισμός συνολικού κόστους (προϊόντα, ΦΠΑ, κόστος μεταφορικών κλπ), την πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας (σύνδεση με ασφαλές περιβάλλον τράπεζας για πιστοποίηση στοιχείων), την διαχείριση παραγγελιών που εκκρεμούν, τον συνολικό έλεγχο όλων των οικονομικών στοιχείων, την διαχείριση μηχανισμού αποθήκης με αποθέματα ανά προϊόν καθώς και την δυνατότητα σύνδεσης με το Softone ΕRP.

Μηχανογράφηση Λογιστηρίου

Σκοπός όλων των εφαρμογών που προσφέρονται από τη Vision Computer Applications και απευθύνονται σε Λογιστικά Γραφεία, είναι να αποτελέσουν αξιόπιστα εργαλεία στα οποία θα μπορεί να στηρίζεται ο σύγχρονος λογιστής ώστε να δίνει τις απαντήσεις και τις συμβουλές που χρειάζονται οι πελάτες του.

Κάθε λύση που προσφέρεται είναι ότι πιο εξελιγμένο έχει να επιδείξει η σύγχρονη τεχνολογία της πληροφορικής για την οικονομική διαχείριση και για την κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου λογιστικού γραφείου, που θέλει να εξυπηρετεί άψογα και ολοκληρωμένα τους πελάτες του.

Όλες οι λύσεις διαθέτουν τεχνολογία άμεσης σύνδεσης με το Internet, ώστε να εκμεταλλεύεται ο λογιστής τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσα από αυτό, όπως σύνδεση με την ηλεκτρονική σελίδα υποβολής δηλώσεων Φ.Π.Α. του Υπουργείου Οικονομικών, online φορολογική ενημέρωση, δωρεάν ενημέρωση σε θέματα τεχνολογιών, πληροφορικής και χρηματιστηρίου.

Ιατρικό Λογισμικό

Η Vision Computer Applications ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 1992 με κύριο αντικείμενο δραστηριοποίησης τα Ιατρικά Πληροφοριακά Συστήματα (Healthcare Information Systems).

Οι ιδρυτές και το προσωπικό της Vision προέρχονται από το χώρο της επιστήμης των υπολογιστών με απόλυτη εξειδίκευση και μακροχρόνια εμπειρία σε θέματα Ιατρικής Πληροφορικής. Έχουν εκπονήσει σημαντικές μελέτες μηχανοργάνωσης σε νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές και ιατρούς, με την πλήρη υποστήριξη και συνεργασία διακεκριμένων επιστημόνων του χώρου της υγείας.

Η ευέλικτη οργάνωση της, η τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία της εταιρίας αποτελεί για τον σύγχρονο φορέα υγείας τον ιδανικό τεχνολογικό συνεργάτη που μπορεί να καλύψει αξιόπιστα και ολοκληρωμένα τις ανάγκες του.

Η Vision Computer Applications, στην δεκαπενταετή και πλέον παρουσία της στο χώρο της τεχνολογίας, επέδειξε συνέπεια, αξιοπιστία, ειλικρίνεια, οργάνωση, πρωτοπορία στη σκέψη και την πράξη. Τα ποιοτικά αυτά στοιχεία που καλλιέργησε, καθ’ όλη τη διάρκεια της επιτυχούς διαδρομής της, της επέτρεψαν να αναπτύξει γρήγορα και αποδοτικά τις δραστηριότητές της, να συμμετέχει στις εξελίξεις προδιαγράφοντας το μέλλον.

Κάθετες Αγορές

Ακολουθώντας τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα του software η εταιρεία επένδυσε στην ανάπτυξη εφαρμογών 32Bit & 64Bit με στόχο πληροφοριακά συστήματα που ανταποκρίνονται πλήρως στις σημερινές απαιτήσεις των χρηστών.

Έτσι, επιπλέον των Ιατρικών Εφαρμογών δημιουργήσαμε νέες εφαρμογές λογισμικού που απευθύνονται σε συγκεκριμένους κλάδους, με πλήρη συμβατότητα σε συστήματα Microsoft Windows χρησιμοποιώντας προηγμένα προγραμματιστικά εργαλεία και μία ισχυρή βάση δεδομένων, που καθιερώνει κάθε εφαρμογή σαν ένα σταθερό και σίγουρο λογισμικό, απόλυτα φιλικό προς τον χρήστη. Κύριο χαρακτηριστικό των εφαρμογών αυτών είναι οι λύσεις προηγμένης τεχνολογίας και η απόλυτη προσαρμογή στις απαιτήσεις των πελατών