vassilisartstore.com

vassilisartstore.com

Πελάτης: Ανδρονικίδης Βασίλειος (Vassilis Art Store)

Παρεχόμενες Υπηρεσίες: Κατασκευή e-Shop

Περιγραφή

Αυτός που δουλεύει με τα χέρια του είναι χειρώνακτας… Αυτός που δουλεύει με τα χέρια του και το μυαλό είναι τεχνίτης… Αυτός που δουλεύει με τα χέρια του, το μυαλό του και την καρδιά είναι Καλλιτέχνης…

Άγιος Φραγκίσκος της Ασίζης

Αυτό που προσπαθώ να κάνω σ’ όλα τα χειροτεχνήματά μου να κάνω κατάθεση ψυχής όσο μικρά κι’ αν είναι. Είμαι λάτρης της Art Nouveau και Art Deco. Μου αρέσουν τα έργα των Ζωγράφων της προραφαηλικής τάσης, όπως ο John William Waterhouse, ο ρομαντικός Γάλλος William Adolphe Bouguereau και ο Έλληνας Νικόλαος Γκύζης.

Στα πορτραίτα Ψηφιδωτών είμαι επηρεασμένος από τα Πορτραίτα Φαγιούμ, που έχουν καταπληκτικές προσωπογραφίες ανθρώπων της Ελληνιστικής περιόδου στην Αίγυπτο.

Στα Ψηφιδωτά χρησιμοποιώ ψηφίδες από φυσική πέτρα, γυαλί, χάντρα και ασημένια ένθετα.

Στα κοσμήματα ακολουθώ τις Ethnic και Boho στυλιστικές γραμμές και χρησιμοποιώ σαν βασικά υλικά τον πολυμερικό πηλό, σύρματα χαλκού, ελάσματα χαλκού, φύλλο κασσιτέρου (χωρίς μόλυβδο) και φύλλα αλουμινίου. Χρησιμοποιώ την τεχνική της υγρής ρητίνης για να δίνω – όχι πάντα- υάλινη μορφή στο τελικό αποτέλεσμα.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε χειροποίητα ψηφιδοτά και κοσμήματα, καθώς και χειροποίητα πλεκτά και κεντήματα.

Σας περιμένουμε …

Βασίλης Ανδρονικίδης

Μοιράσου το: