Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας & ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας & ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ

Εναρμονισθείτε με τις απαιτήσεις της νέας νομοθεσίας με τις ολοκληρωμένες λύσεις της SOFTONE.

Με την απόφαση 49758/2022 του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για την οργάνωση του χρόνου εργασίας και την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας, όλες οι επιχειρήσεις υποχρεούνται, πλέον, να διαθέτουν ηλεκτρονικό σύστημα μέτρησης του χρόνου εργασίας των εργαζομένων τους συνδεδεμένο σε πραγματικό χρόνο, με το πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ.

Η μέτρηση του χρόνου εργασίας πραγματοποιείται με τη χρήση ψηφιακής κάρτας εργασίας.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SOFTONE

Στο νέο ψηφιακό περιβάλλον, η εφαρμογή της SoftOne ενσωματώνει εύκολα και απλά όλες τις διαδικασίες που προβλέπει το σύστημα ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ μέσω των εφαρμογών Soft1 Payroll & HRMS.

H SoftOne έχει αναπτύξει πρωτοποριακά συστήματα και υπηρεσίες Soft1 Worktime Audit & myErganiLive για τη συλλογή και διαβίβαση δεδομένων.

tick Μεταβολή εργασιακής σχέσης (Απογραφή)
tick Οργάνωση χρόνου εργασίας (Σταθερό – Μεταβαλλόμενο)
tick Άδειες (Ωριαίες – Ημερήσιες)
tick Οργάνωση χρόνου εργασίας (Ατομικός)
tick Αναγγελία πρόσληψης (Ε3)

tick Ε8 – Υπερωρίες

Τα web εργαλεία του MODULE MyErgani Live είναι πρωτοποριακά για τον έλεγχο των δεδομένων της Ψηφιακής Κάρτας, γιατί:

ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ με πρόγραμμα εργασίας την ημερομηνία ελέγχου.

connect-line

ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ σε περίπτωση αδυναμίας διαβίβασης σε πραγματικό χρόνο.

connect-line

ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ με προσέλευση την ημερομηνία ελέγχου.

connect-line

ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΗΣ εισόδου & εξόδου) από εργοδότη για εργαζόμενο.

connect-line

ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ με δυνατότητα επαναδιαβίβασης.

connect-line

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ για εκκρεμείς ενέργειες εισόδου και εξόδου.

connect-line

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SOFT1 WORKTIME AUDIT & MY ERGANILIVE ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

1. Soft1 myWorkplace

H SOFTONE έχει ενσωματώσει στην εφαρμογή myWorkplace ένα ηλεκτρονικό virtual σύστημα καταγραφής δεδομένων εισόδου και εξόδου. Οι εργαζόμενοι από τον Η/Υ ή το smartphone τους δηλώνουν την είσοδο και την εξόδό τους.

 

Η διαβίβαση των δεδομένων γίνεται αυτόματα σε πραγματικό χρόνο (ενημέρωση για το αποτέλεσμα). Τα δεδομένα τηρούνται για όποιο χρονικό διάστημα επιθυμεί η επιχείρηση και κάθε εργαζόμενος έχει πρόσβαση στα δεδομένα του από το myWorkplace.

connect-line

2. Soft1 Ergani QR Scanner

Πρόκειται για ένα mobile application καταγραφής δεδομένων εισόδου και εξόδου. Η εφαρμογή λειτουργεί σε ένα κοινόχρηστο μέσο (Η/Υ, tablet, smartphone) ανά μονάδα.

 

Ο εργαζόμενος, κατά την προσέλευση και την αποχώρησή του, θα πιέζει την κατάλληλη επιλογή και θα σκανάρει την κάρτα εργασίας του. Η διαβίβαση των δεδομένων, στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ, γίνεται αυτόματα σε πραγματικό χρόνο.

connect-line

3. Συστήματα Ωρομέτρησης

Πρόκειται για web services για την επικοινωνία με φυσικά συστήματα ωρομέτρησης ώστε να λαμβάνει από αυτά τα δεδομένα εισόδου & εξόδου. Ο εργαζόμενος κατά την προσέλευση και την αποχώρησή του, χρησιμοποιεί το φυσικό σύστημα ωρομέτρησης.
 

Το σύστημα ωρομέτρησης ενημερώνει την εφαρμογή myWorktime Audit μέσω Web services. Η διαβίβαση των δεδομένων, στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ, γίνεται αυτόματα σε πραγματικό χρόνο.

connect-line

4.Συνδυαστική Λειτουργία σε “Smart” Ψηφιακό Περιβάλλον

Με τις εφαρμογές της Soft1, η εισαγωγή και η διαβίβαση δεδομένων  προσέλευσης και αποχώρισης των εργαζομένων μπορεί να γίνει αποκλειστικά ή συνδυαστικά με ένα από τους προαναφερόμενους τρόπους.
 

Με το Soft1 myWorkplace υπάρχει η δυνατότητα για 24/7 πρόσβαση και μέσω οποιασδήποτε συσκευής στα δεδομένα προσέλευσης και αποχώρησής τους.

connect-line

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Portal Υποστήριξης Vision Computer Applications

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις φορολογικές αλλαγές; Επισκεφτείτε το Portal Υποστήριξης της Vision Computer Applications. Δεν έχετε λογαριασμό; Επιλέξτε την Δημιουργία Λογαριασμού και συμπληρώστε το όνομα σαςτο email σας και τον προσωπικό σας κωδικό.