Νέα & Ανανεωμένη Ιστοσελίδα visionca.eu

Ανανεωμένη Σχεδίαση

Προχωράμε μπροστά μαζί σας… Ανανεώσαμε την εταιρική μας ιστοσελίδα με σκοπό να σας παρέχουμε εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες και υπηρεσίες.

Το design μιας ιστοσελίδας πρέπει να συμβαδίζει αισθητικά με την εποχή του. Ένα site που έχει κατασκευαστεί πριν από πέντε ή δέκα χρόνια όσο καλή δουλειά και να είχε γίνει, με τα σημερινά standard φαντάζει φτωχό.

Γι’ αυτό δημιουργήσαμε ένα νέο portal σύγχρονο, καλαίσθητο, λειτουργικό και φιλικό προς το χρήστη.

Responsive Design

Με ανανεωμένη εμφάνιση, νέο πλούσιο περιεχόμενο, προσαρμογή σε όλες τις συσκευές καθώς και αναβαθμισμένες δυνατότητες και λειτουργίες, η ιστοσελίδα της Vision Computer Applications ανασχεδιάστηκε, ώστε να γίνει ένα όσο το δυνατόν πιο χρήσιμο, εύκολο και ολοκληρωμένο εργαλείο. 

Διευρυμένη Λειτουργικότητα

Επιπλέον, η ιστοσελίδα συνδυάζεται εξαιρετικά με τις άλλες διαδικτυακές υπηρεσίες της εταιρείας, όπως το portal υποστήριξης πελατών support.visionca.gr  που περιλαμβάνει εκτός από την τεχνική υποστήριξη μέσω ticketing και εκπαιδευτικές ενότητες, και τη σύνδεση με την υπηρεσία έκδοσης παραστατικών timologisi.net. Ως αποτέλεσμα, διαθέτει πολυμέσα με πολύ μεγαλύτερη διαδραστικότητα από ό,τι στο παρελθόν.

Εύκολη και γρήγορη διαχείριση

Με εξελιγμένα μενού διαχείρισης και μεγαλύτερη ταχύτητα, η νέα ιστοσελίδα της Vision Computer Applications σας προσφέρει πλούσια λειτουργικότητα και ευκολία στην αναζήτηση των πληροφοριών.

Σας καλωσορίζουμε και ευχόμαστε καλή περιήγηση!