Ψηφιακός Mετασχηματισμός για την επιχείρηση σας με επιδότηση VOUCHER 90%

Ψηφιακός Μετασχηματισμός για την επιχείρησή σας

με επιδότηση VOUCHER 90%

Από την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, έχει τεθεί κι επισήμως σε εφαρμογή η δράση Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ), η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του “Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας – Ελλάδα 2.0” με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μέσα από ειδικά καταρτισμένα Προγράμματα Κρατικών Ενισχύσεων, η δράση επιδοτεί με τη μορφή επιταγών (VOUCHER) επενδύσεις σε ψηφιακά προϊόντα κι υπηρεσίες, παρέχοντάς σας μία μοναδική ευκαιρία να κάνετε πράξη τον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής σας πιο εύκολα από ποτέ άλλοτε!

Με το ύψος της επιδότησης να ανέρχεται σε 90% (ή και 100% σε ορισμένες περιπτώσεις), την πληρότητα των λύσεων του Ομίλου SOFTONE και την καθοδήγηση των έμπειρων στελεχών της εταιρείας μας, είστε σε θέση να εκμεταλλευθείτε στο έπακρο τις παροχές των Προγραμμάτων, αξιοποιώντας προηγμένες δυνατότητες όπως:

  • Πρωτοποριακές λύσεις Εμπορικής/Λογιστικής Διαχείρισης, Cloud ERP/Cloud CRM, που ανταποκρίνονται πλήρως στις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησής σας.
  • Λύσεις Enterpise Mobility (τιμολόγηση επί αυτοκινήτου EXVAN, Sales Force Automation, WMS κα.) για απρόσκοπτη λειτουργία μέσα από οποιαδήποτε συσκευή.
  • Υπηρεσίες Πιστοποιημένης Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, με την εγγύηση του μεγαλύτερου Παρόχου της αγοράς.
  • Εφαρμογές Μισθοδοσίας και Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων, με πλήρη κάλυψη των απαιτήσεων της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας.
  • Σύγχρονες λύσεις Λιανικής Πώλησης, χωρίς χρήση παραδοσιακών ταμειακών μηχανών και φορολογικών μηχανισμών.

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της εταιρείας μας, βρίσκονται στη διάθεσή σας με σκοπό την υποστήριξή σας σε κάθε βήμα της διαδικασίας, από την παροχή πληροφοριών για τα Προγράμματα, την υποβολή αίτησης χρηματοδότησης και την επιλογή της κατάλληλης λύσης ή λύσεων, έως την υλοποίηση και παράδοσή της/τους.

Η Δράση «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜΜΕ», η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανακαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαικής Ένωσης, απευθύνεται σε υφιστάμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις για τις οποίες συντρέχουν αθροιστικά μια σειρά προϋποθέσεων. Αναλυτικές πληροφορίες αναφορικά με τις εν λόγω προϋποθέσεις, βρίσκονται διαθέσιμες στην Πρόσκληση του κάθε Προγράμματος.

 

Πληροφορίες και Αίτηση Ψηφιακής Αναβάθμισης

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία της Ψηφιακής Αναβάθμισης της επιχείρησής σας μέσω του Προγράμματος Ενίσχυσης της Ψηφιακής Αναβάθμισης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα digitalsme.gov.gr.

Για την υποβολή της αίτησης χρηματοδότησης για τα Προγράμματα “ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ” και “ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ” μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα beneficiary.digitalsme.gov.gr

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση www.visionca.eu